راهنمای نویسندگان

 

  راهنمای ثبت نام در نشریه علمی حسابداری و منافع اجتماعی    

 فرآیند زیر را دنبال کنید:



1. انتخاب گزینه ثبت نام در سامانه از صفحه ورود به سامانه؛

 2. تکمیل اطلاعات مورد درخواست از قبیل نام، نام خانوادگی و غیره (تمامی فیلدهای ستاره دار)؛

  3. ذخیره اطلاعات؛

  4. ورود به سامانه با نام کاربری و پسورد ارسالی به ایمیل نویسنده

نشریه علمی حسابداری و منافع اجتماعی از منشور اخلاقی COPE تبعیت می کند. 

توجه      توجه

 جهت رعایت معیارها و حفظ وحدت رویه، از قالب آماده سازی مقالات استفاده نمایید.

خواهشمند است در نگارش مقاله به نکات نگارشی و ویرایشی توجه بفرمائید. ویرایش علمی مقاله به عهده نویسنده است.

  1. از نویسندگان محترم خواهشمند است قبل از ارسال مقاله جهت تسریع در فرایند بررسی و داوری، فرمت نشریه را کاملاً رعایت نمایند.
  2. همچنین لطفاً هنگام ارسال مقاله (فرم تعهد) و (فرم تعارض منافع نویسندگان) توسط نویسده مسئول امضاء شده و در سامانه بارگذاری شود
  3. فرم مشخصات نویسندگان
  4. این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیتۀ اخلاق در انتشار (COPE) می‌باشد و از آیین‌نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می‌نماید.
  5. ارسال فایل داده های اولیه و نهایی و تحلیل های آماری در هنگام ارسال مقاله ضروری است
  6. ارسال گواهی مشابهت یابی از سامانه ایرانداک و یا سمیم نور و یا همیاب الزامی است.
  7. در صورت امکان حداقل دو ارجاع به مقالات قبلی منتشرشده در مجلة  حسابداری و منافع اجتماعی داده شود.
  8.  ضمیمه کردن پرسشنامه در پژوهش­ هایی که از پرسشنامه استفاده شده در انتهای مقاله الزامی است.
  9.   تنها مقالاتی در مرحله داوری قرار می گیرند که اصول نگارش را دقیقا رعایت نمایند و از قالب آماده سازی مقالات استفاده نمایند.
  10.  ارسال چکیده گسترده برای مقالات الزامی است. ( تنظیم چکیده مبسوط انگلیسی)
  11. چکیده مبسوط باید حداقل 1000 کلمه و حداکثر 2500 کلمه باشد
  12.  حجم مقاله با‏ احتساب تمام اجزای آن نباید بیشتر از 22 صفحه باشد.
  13. در صورتی که مقاله شما حامی مالی یا تامین کننده اعتبار پژوهشی دارد و یا برگرفته از طرح پژوهشی است، ذکر اطلاعات آن در یک پاراگراف با عنوان تشکر و قدردانی الزامی است. محل این پاراگراف در انتهای مقاله قبل از فهرست منابع باید باشد.

خواهشمند است از آنجا که فایل اصل مقاله برای داوران جهت ارزیابی ارسال می گردد به هیچ عنوان نام نویسنده یا نویسندگان بر روی فایل و یا داخل فایل (اصل مقاله) قرار نگیرد. و فایل اصل مقاله  را با هر عنوانی غیر از نام نویسنده ذخیره نمایید. مشخصات نویسندگان به فارسی و به انگلیسی بصورت جداگانه در فایلی به نام (مشخصات نویسندگان) آورده شود.

 نکته مهم:  

از انجایی که هدف نشریه در راستای بین المللی شدن می باشد، تمامی نویسندگان لازم است منابع فارسی انتهای مقاله خود را بصورت انگلیسی نیز وارد نمایند. در غیر این صورت مقاله در چرخه بررسی قرار نمی گیرد.

ساختار علمی چکیده فارسی و انگلیسی مقاله  شامل هدف، روش پژوهش، یافته ها  و نتایج و دانش افزایی  رعایت شود.

 عناوین اصلی  مقاله  شامل مقدمه، مبانی نظری و توسعه فرضیه ها،  روش شناسی پژوهش، یافته های پژوهش  و بحث و نتیجه گیری  رعایت شود.

حداکثر کلمات مقاله 6000 کلمه است.

جهت دریافت فایل نحوه ارجاع دهی در مقاله  اینجا را کلیک کنید.

راهنمای کلی نگارش مقاله‌

مقاله‌های ارسال‌شده پس از داوری تخصصی و در صورت تأیید هیئت تحریریه، به‌چاپ می‌رسد. از تمامی استادان و پژوهشگران گرامی که مقاله‌های خود را برای چاپ به این فصلنامه ارسال می‌کنند، تقاضا می‌شود، در تنظیم مقاله به موارد زیر توجه کنند.

1. شکل مقاله

مقاله درمحیط نرم‌افزاریWord 2007، در اندازة صفحة A4 (حاشیه‌ها از بالا 4، پایین 5/6، چپ 5/4 و راست 5 سانتی‌متر)،فونت  عنوان: قلم فارسی متن B Titr با اندازه قلم : برای عنوان مقاله 14 و برای نام نویسندگان 12 به صورت پررنگ (Bold) و وسط چین؛ فونت متن :قلم فارسی متنB Zar با اندازة قلم: برای قسمت چکیده 11، متن اصلی مقاله 12 ،پی نوشت 11،منابع 11،  واژه های کلیدی10 و محتوای فارسی نگاره ها10؛ فاصله بین خطوط یک سانتی متر وتورفتگی ابتدای هر پاراگراف معادل 0.3سانتی متر و ردیف شده (Justify)؛ قلم انگلیسی متنTimes New Roman با اندازة قلم: برای عنوان انگلیسی (پررنگ) 14، چکیده انگلیسی 12، فرمول ها 11 (چپ چین) ،پی نوشت 11، منابع 11، محتوای انگلیسی نگاره ها 9، طبقه بندی موضوعی 8 ؛ عناوین نگاره ها و نمودارها ایتالیک وپررنگ (Bold) ، دارای فاصله 6 نقطه (pt)  قبل و بعد از نگاره و نمودار و به صورت وسط چین؛ حداکثر در 18 صفحه (شامل منابع و ماخذ)و بدون شماره گذاری صفحات، حروف‌چینی و فایل اصلی مقاله و فایل بدون نام نویسنده از طریق سامانه‎ ی دریافت مقاله‌هاwww.jaacsi.ac.irارسال شود.تا جایی که ممکن است، در متن مقاله از عکس استفاده نشود و در صورت استفاده، عکس با کیفیت بالا و سیاه و سفید باشد.

٢. ساختار مقاله

2-1. صفحة جلد مقاله: این صفحه باید شامل موارد زیر باشد:

عنوان (B TITR 14 Bold)

 

نویسندگان[1]، نویسندگان[2] (B Nazanin 12 Bold)

درصفحه اول :عنوان کامل مقاله،نام و نام خانوادگی نویسنده یا نویسندگان

تذکر مهم: فقط نام نویسندگان را ذکر کنید و مشخصات نویسندگان حتماً در پاورقی بصورت درست و کامل نوشته شود. 1: مقطع تحصیلات، 2: نام رشته، 3: مرتبه علمی (مربی(Instructor)، استادیار(Assistant Professor)، دانشیار(Associate Professor) و «استاد (Professor)»)،دانشجوی دکتری (Ph.D Student) 4 : نام شهر، کشور، 5: نشانی ایمیل. (مثال در پاورقی). ضمنا در صورت تعدد نویسندگان،شیوه شماره گذاری پاورقی (پانویس) عددی باشد.

[1]. نمونه انگلیسی برای دانشگاه آزاد Assistant Professor, Department of ……., ………. Branch, Islamic Azad University, Tehran, Iran, corresponding author, (Email)

[1]. نمونه انگلیسی برای دانشگاه دولتی Assistant Professor, Department of ………., Faculty of ………….., ………… University, Tehran, Iran (Email)

[1]. نمونه فارسی برای دانشگاه آزاد: مقطع تحصیلی  یا مرتبه علمی........ ،گروه ……..، واحد ….، دانشگاه آزاد اسلامی، شهر....، ایران (نویسنده مسئول)، (ایمیل). (BNAZANIN 8 REGULAR)  و برای ایمیل(Times New Roman 8)

[1]. نمونه فارسی برای دانشگاه دولتی: مقطع تحصیلی یا مرتبه علمی........، گروه …………..، دانشکده ………..، نام دانشگاه.........، نام شهر.........، ایران.( ایمیل).

- در ذکر نام نویسنده‌ها از القاب و عناوین استفاده نشود و فقط رتبة علمی و محل خدمت درج شود.

2-2. صفحة اول مقاله: عنوان و چکیدة مقاله به زبان فارسی. 

چکیده (B ZAR 12 Bold) چکیده به فارسی و انگلیسی تنظیم شود

چکیده در 5 بخش بصورت مختصر توضیح داده شود که شامل: هدف، روش، یافته ­ها، نتیجه گیری و دانش افزایی (چکیده به فارسی و انگلیسی بر اساس همین ساختار در 5 بخش تهیه شود)

چکیده مقاله پژوهشی است که با خواندن آن اطلاعات اساسی در خصوص پژوهش به خواننده منتقل می شود. چکیده بین 150 تا 200 کلمه باید باشد . در چکیده ابتدا موضوع و یا هدف پژوهش در حداکثر دوسطر توضیح داده می شود.پس از آن روش پژوهش که شامل جامعه، نمونه،روش اجرا، زمان و مکان اجرای پژوهش و ابزار جمع آوری داده ها است مجموعا در حداکثر سه تا چهار سطر توضیح داده شود و آنگاه شرح روش تحلیل و نتایج کلی پژوهش و دانش افزایی در دو تا سه سطر ارائه شود.

 (B ZAR 11 Regular)

واژه ­های کلیدی(B ZAR 9 Bold): واژه های کلیدی مقاله باید بین 3 تا 5 کلمه باشد. قلم متن:(B ZAR 9  Regular)

طبقه­ بندی موضوعی B ZAR 8 Bold)): نحوه ی استفاده از آن در پایگاه اینترنتی زیر قابل دسترسی است : www.aeaweb.org/journal/jel_class_system.html/ قلم متن: (B Zar Regular 8)

2-3. صفحة دوم تا انتهای مقاله: این بخش باید دربردارندة موارد زیر باشد:

- مقدمه 

مقاله می ­بایست در 5 بخش تهیه و تنظیم گردد که شامل:  مقدمه، مبانی نظری و توسعه فرضیه­ ها، روش ­شناسی پژوهش، یافته­ های پژوهش و بحث و نتیجه­ گیری

حجم کل مقاله شما(شامل چکیده و منابع انتهایی) باید حداکثر 20 صفحه باشد. نکات اصلی و کلیدی که باید در مقدمه یک مقاله پژوهشی مورد توجه قرار بگیرد عبارتند از موضوع یا مساله پژوهش و هدف از انجام پژوهش که باید به صورت ساده و روشن ارائه شوند در واقع نویسنده باید در مقدمه به موارد ذیل به صورت شفاف بپردازد.

1-موضوع یا مساله پژوهش  2-هدف از انجام پژوهش و ضرورت و اهمیت آن 3- تعریف دقیق اصطلاحات و مفاهیم بکار رفته در پژوهش

- مبانی نظری و توسعه فرضیه ها

مبانی نظری و پژوهش­ های مرتبط انجام شده قبلی در زمینه پژوهش، یافته های قبلی در خصوص موضوع پژوهش و تبین کافی در خصوص نتایج کاربردی پژوهش
 سوالات یا فرضیاتی که پژوهش در پی پاسخ گویی به آنها است.

نکته مهم : لطفا تیتر جداگانه با عنوان پیشینه قرار ندهید و پیشینه داخلی و خارجی در بخش مبانی نظری و توسعه فرضیه ­ها بصورت یکپارچه ارائه و تحلیل شود.

نویسندگان لازم است حتما چند ارجاع به مقالات جدید و بروز نمایه شده در  scopus و wos دهند و آن منبع را در مقاله خود هایلایت نمائید

در پژوهش­ های کیفی ارائه اهداف پژوهش الزامی است.

 (B ZAR 12 Regular): متن اصلی مقاله به صورت تک ستونی با قلم (فونت)
12 بی زر تک فاصله[1] تهیه شود. خط اول همة پاراگراف‌ها باید دارای تورفتگی به اندازة 5/0 سانتیمتر باشد.

منابع درون متن را حتماً استاندارد درج نمایید. رفرنس نویسی به شیوه APA انجام شود. درون متن همه منابع و نام ها فارسی اند و همه نام های انگلیسی در اولین ارجاع، پی‌نویس می شوند؛در منابع درون متنی شماره صفحه نیز درج شود.

منابع درون و انتهای متن را کاملا بر هم تطبیق دهید؛ همه منابع درون متن باید در انتها باشند و همه منابع انتهایی در درون متن؛

اگر منبعی چند نویسنده دارد، حتماً در اولین ارجاع نام تمام نویسندگان را بیاورید و تنها در ارجاعات بعدی است که می توانید از واژه همکاران استفاده نمایید؛

در مورد همه پرانتزها فاصله ها به این شکل رعایت شود، توجه نمایید که فاصله ها و محل قرارگیری نقطه پایانی کجاست: نمونه صحیح: سازماندهی فرآیندی پویا است(الوانی،1395: 225).

در تمام جداول و تمام متن باید همه اعداد فارسی بوده و همه ممیزها به شکل واقعی شان استفاده شوند(در تمام متن و جداول، همه اعداد و واژه ها فارسی و همه ممیز ها به شکل واقعی(/) استفاده شوند. از بکاربردن (.) و (،) به جای ممیز خودداری نمایید؛

 

[1]. Single space

- روش شناسی پژوهش 

این قسمت از یک مقاله پژوهشی شامل توضیح در مورد نوع پژوهش (هم از جهت هدف در نظر گرفته شده برای پژوهش و هم از نظر روش انجام پژوهش)، جامعه و نمونه و روش نمونه گیری، ابزار گردآوری اطلاعات، فنون تجزیه و تحلیل، مدل آزمون فرضیه­ ها، تعریف عملیاتی متغییرها و روشن نمودن میزان روایی و پایایی ابزار و توضیح در خصوص چگونگی مراحل انجام پژوهش است.   

نحوه ارجاع منابع در متن (سایکتی، 2015).

- یافته‌های پژوهش

این بخش شامل ارائه یافته‌ها، مقایسة آن با یافته‌های پژوهش‌های مذکور در پیشینه و تفسیر انطباق یا ناسازگاری یافته‌ها با پژوهش ها و نظریه‌ها می باشد در  این بخش ابتدا فرضیه ها (یا در پژوهش کیفی اهداف)، بعد از آن نوع آزمون آماری و جدول سپس تحلیل جدول در زیر هر جدول ارایه شود.

- بحث و نتیجه گیری 

در تدوین این بخش از مقاله باید به مباحث زیر به صورت دقیق و خلاصه پرداخته شود.

1-خلاصه مسئله و ذکر اهداف انجام پژوهش 2- تبیین میزان ارتباط یافته های حاصل از پژوهش با اهداف و نیازهای کاربردی در نظر گرفته شده از انجام پژوهش 3- تعمیم پذیری یافته های پژوهش4- کاربردهای نتایج پژوهش 5- مقایسه یافته های پژوهش با پژوهش های قبلی وذکر دلایل احتمالی برای توافق یا عدم توافق بین نتایج 6- محدودیت های پژوهش 7 – پیشنهاد برای پژوهش­های آینده در این خصوص و بالاخره 6 – نتیجه نهایی که از پژوهش حاصل شده است.

(B ZAR 12 Regular)

نکته مهم: تیتر جداگانه به عنوان محدودیتها و پیشنهادهای پژوهش قرار ندهید. پیشنهادها ذیل عنوان بحث و نتیجه ­گیری بصورت یکپارچه در انتهای مقاله قید شود.

 

 درج تقدیر و تشکر از حامی در انتهای مقاله قبل از منابع انتهایی(نهایتا در دو خط) درصورتی که حامی پژوهشی داشته باشید.

- فهرست منابع

-چکیده انگلیسی(که باید ترجمه مفهوم و روانی از چکیده فارسی باشد).

3. ارجاع‌های درون‌متنی

به منظور ارجاع‌های فارسی در متن مقاله از روش APA (ای.پی.ای) استفاده می شود؛ به این ترتیب که :

-  نام خانوادگی نویسنده همراه با سال انتشار و صفحه آن منبع در متن به صورت فارسی ارائه می شود و معادل انگلیسی اسامی در پاورقی همان صفحه قید شود. چنانچه تعداد نویسندگان بیش از یک نفر بود از ویرگول (،) و چنانچه تعداد منابع مورد استناد بیش از یک عدد بود از نقطه ویرگول (؛) به منظور جدا سازی استفاده شود.

-  هر منبعی که در متن مقاله به آن اشاره می شود، باید اطلاعات کامل آن در فهرست منابع درج شود و به غیر از این منابع، منبع دیگری در فهرست منابع و ماخذ درج نشود.

در صورت نیازبه توضیحات لازم دربارة اصطلاح‌ها و یا ذکر معادل‌های انگلیسی واژه های درون متنی ، از پاورقی استفاده شود. در متن به هیچ عنوان نباید عبارات و اصطلاحات انگلیسی ارائه شود، مگر در مورد فرمول ها و معادله ها.

4. فهرست منابع

از انجایی که هدف فصلنامه در راستای بین المللی شدن می باشد، تمامی نویسندگان لازم است منابع فارسی انتهای مقاله خود را بصورت انگلیسی نیز وارد نمایند. در غیر این صورت مقاله در چرخه بررسی قرار نمی گیرد

برای تنظیم فهرست منابع،از روش ارجاع  APA(ای.پی.ای) استفاده می شود؛ به این ترتیب که ابتدا منابع فارسی و پس از آن منابع انگلیسی، به ترتیب حروف الفبا و بر اساس نام خانوادگی نویسنده، به شرح زیر ذکر و شماره گذاری می شود:

4-1. کتاب: نام خانوادگی، نام کامل نویسنده.(نقطه و یک فاصله) (سال انتشار).(نقطه و یک فاصله) نام کتاب با حروف ایتالیک،(ویرگول و یک فاصله) نام مترجم،(ویرگول و یک فاصله) محل انتشار (دو نقطه و یک فاصله) نام انتشارات.(نقطه)

4-2. مقاله: نام خانوادگی، نام کامل نویسنده. (نقطه و یک فاصله) (تاریخ انتشار). (نقطه و یک فاصله) عنوان مقاله.(نقطه و یک فاصله) نام نشریه با حروف ایتالیک، دوره (شماره) با حروف ایتالیک،(ویرگول و یک فاصله) شماره صفحه شروع –(خط فاصله) پایان مقاله.(نقطه)

4-3.مقالات برخط: نام خانوادگی، نام کامل نویسنده. (نقطه و یک فاصله) (تاریخ انتشار). (نقطه و یک فاصله) عنوان مقاله.(نقطه و یک فاصله) نام نشریه با حروف ایتالیک، دوره (شماره) با حروف ایتالیک،(ویرگول و یک فاصله) شماره صفحه شروع – (خط فاصله) پایان مقاله.(نقطه ویک فاصله) دریافت شده از(دو نقطه و یک فاصله) آدرس سایت

4-3. گزارش‌ها و سایر منابع: در این‌باره نیز اطلاعات کافی و کامل ارائه شود.

-در فهرست منابع چنانچه تعداد نویسندگان بیش از یک نفر بود، اسامی آن ها با استفاده از نقطه ویرگول (؛) جدا شود.

- فهرست منابع نیازمند شماره گذاری نمی باشد. چنانچه بیش از یک عنوان از یک یا چند نویسنده مورد استناد قرار گرفته باشد، علاوه بر رعایت ترتیب حروف الفبا، ترتیب سال انتشار نیزرعایت شود؛ به این صورت که کتاب یا مقاله ای که زودتر (قدیمی تر) انتشار یافته است، در فهرست زودتر درج می شود. به منظور جلوگیری از بروز اشتباه بین منابع مختلف درج شده در فهرست، شروع هر منبع بدون تورفتگی یا بیرون زدگی خواهد بود و چنانچه عبارت طولانی شد، ادامه با تو رفتگی (با استفاده از تکنیک Hanging) 0.5 سانتی متر می باشد.

5. نمودارها ، نگاره‌ها و فرمول ها

عنوان نمودارها در زیر و عنوان نگاره‌ها در بالای آن‌هادرج شود. بهتر است نمودارها و نگاره ها، در داخل متن و پس از جایی که به آنها اشاره شده، درج شوند. برای شماره‌گذاری از شمارة ١ (عددی و داخل پرانتز، مانند نگاره (1)) تا... استفاده شود. داخل نگاره ها باید به فارسی نوشته شود و درشرایط استفاده ممیز، از به‎ کار بردن نقطه به‎ جای ممیز خودداری گردد؛ در صورت ضرورت ضمن درج عنوان فارسی متغیر ها، یک ستون می تواند به نمادهای مورد استفاده برای متغیر به زبان انگلیسی به گونه ای که در معادله ها و مدل ها استفاده شده اختصاص یابد. عناوین ستون ها در نگاره ها، به صورت وسط چین بوده و سطر اول هر نگاره که شامل عناوین ستون هاست با رنگ طوسی و درجه روشنی 2 نمایش داده شود. برای اشاره به محتوای نگاره‌ها و نمودارها در متن، می بایست با استفاده از شماره آن ها، ارجاع مناسب صورت گیرد. فرمول ها نیز در جداولی دو ستونی به صورت خطوط نامرئی (No Border) ارائه و به صورت مدل (1) (عددی و داخل پرانتز) تا ... شماره گذاری شوند.

 6. پاورقی

اصطلاحات انگلیسی و برخی توضیحات لازم در پاورقی همان صفحه درج شود.

7.سایر نکات

- قبل از نقطه، ویرگول، نقطه ویرگول، دونقطه، علامت سؤال، علامت تعجب و ... نیازی به فاصله نیست، اما بعد از این علائم باید یک فاصله گذاشته شود.

- هنگام استفاده از پرانتز قبل از باز شدن پرانتز و بعد از بسته شدن پرانتز از فاصله استفاده کنید.

- معادل های انگلیسی عناوین علمی نویسندگان به شرح نگاره زیر می باشد:

عناوین

معادل انگلیسی

کارشناس

BSc.

دانشجوی کارشناسی ارشد

MSc. Student

کارشناسی ارشد

MSc.

دانشجوی دکترا

Ph.D. Student

دکترا

Ph.D.

استادیار

Assistant Professor

دانشیار

Associate Professor

استاد

Professor

* مقاله‌های فرستاده شده نباید به‌صورت هم‌زمان به مجله‌های فارسی‌زبان دیگری در داخل و یا خارج از کشور  ارسال شده باشد.

* فصلنامه از پذیرش مقاله‌هایی که موارد شکلی و ساختاری یاد شده در راهنما در آن‌ها رعایت نشده باشد، معذور است.

*فصلنامه در ویرایش مقاله‌ها و حذف برخی بخش‌ها، بدون تغییر در محتوای آن، آزاد است و مقاله‌هایی را که دریافت می‌کند، بازنمی‌گرداند.

*مسئولیت صحت و سقم مطالب مقاله به عهدة نویسنده است.

* فایل ورد را به زبان انگلیسی نام‌گذاری کنید.از گذاشتن نام نویسنده بر روری فایل خودداری شود. مقاله ها صرفا از طریق وبگاه مجله دریافت می شود.https://jaacsi.alzahra.ac.ir/

*به‌منظور تسریع در فرایند داوری و چاپ مقاله، از استادان و پژوهشگران محترم تقاضا می‌شود قبل از ارسال مقاله از ویرایش فنی و ادبی مقاله و رعایت نکته‌هایی که در این راهنما درج شده است، اطمینان حاصل نمایند.

 

*مقاله‌های پژوهشی به مقاله‌هایی گفته می‌شود که از پروژة تحقیقاتی، رسالة دکتری یا پایان‌نامة کارشناسی ارشد استخراج شده باشد.

 لطفا حجم فایل ارسالی بیشتر از 5 مگابایت نباشد.

نویسندگان محترم ملزم هستند فرم تعهد نامه و فرم تعارض منافع زیر را دانلود و پس از تکمیل، امضا و اسکن به همراه فایل مقاله ارسال فرمایند .
دانلود فرم تعهد نامه  اولیه به صورت فایل word

دانلود فرم تعارض منافع به صورت فایل  word

 

 جهت رعایت معیارها و حفظ وحدت رویه، از قالب آماده سازی مقالات  استفاده نمایید.