درباره نشریه

مجله "حسابداری و منافع اجتماعی" نشریه ای است علمی که از سال 1390 به صورت فصلی منتشر می شود و از سال 1399 رویکرد جدیدی را با توجه به تحولات، پیشرفت ها  و ظهور پاردایم های جدید در حوزه حسابداری و محیط اقتصاد ایران اتخاذ نموده است. ترویج و انتشار پژوهش ها در موضوعات حسابداری از دید قراردادی، نهادی، سازمانی، جامعه شناسی، اقتصاد سیاسی و حرفه ای گری خلائی است که این نشریه درصدد پر کردن آن می باشد و از چاپ مقالات با این موضوعات استقبال می کند .

مقاله‌های ارسال شده پس از داوری تخصصی و در صورت تأیید هیئت تحریریه، به چاپ می‌رسد. نشریه مقالاتی را می‌پذیرد که توسط استادان و یا زیر نظر آن‌ها انجام شده باشد، هر چند از کارهای پژوهشی و مورد کاوی‌های افراد حرفه‌ای‌ نیز استقبال می‌کند.

فایل تمام متن مقالات به صورت Pdf در سایت نشریه قرار گرفته و مراجعه‌کنندگان می­‌توانند به صورت رایگان آن را دانلود نمایند.

زبان: فارسی

صاحب امتیاز: دانشگاه الزهراء(س)

متوسط زمان داوری مقالات: 4 ماه

هزینه دریافت مقاله: 1500000 ریال که هنگام دریافت مقاله اخذ می‌شود؛

هزینه چاپ مقاله: 1500000 ریال که بعد از پذیرش مقاله برای چاپ اخذ می‌شود؛

نسبت مقالات پذیرش شده به کل مقالات واصله: 20 درصد

سرقت ادبی از طریق موتورهای جستجوگر و یابنده سرقت های علمی پیگیری می شود.

برابر با قوانین علمی و پژوهشی و اساسنامه مجله کلیه نویسندگان و خوانندگان از حقوق مشخصی در زمینه پیگیری روند مقاله ها برخوردارند.

حق کپی رایت از طریق   Cc-By-NC-ND مورد پیگیری و بررسی قرار می گیرد.