در سالهای اخیر شاهد تغییر پارادایمی در حوزه نگرش مدیریت ریسک بنگاه میباشیم. این تغییر باعث گردیده که نگرش به مدیریت ریسک از منظر جزء گرا به نگرشی کل گرا و سیستماتیک تغییر یابد، این رویکرد برای مدیریت ریسکهای یک سازمان عمدتاً به مفهوم مدیریت ریسک بنگاه اشاره دارد. هدف این تحقیق بررسی رابطه بین استفاده از فنون مدیریت ریسک بنگاه و عملکرد شرکتهای در صنایع غذایی میباشد، است. در این مدل برای کمی سازی میزان استفاده از فنون مدیریت ریسک بنگاه از مدل کوزو استفاده شده است. همچنین تمامی عوامل مورد استفاده در این مدل عوامل مالی و حسابداری هستند که از اطلاعات سازمان بورس قابل تهیه میباشد. در نهایت برای بررسی رابطه متغیر مستقل (میزان استفاده از فنون مدیریت ریسک بنگاه) و متغیر وابسته (عملکرد بنگاه) پس از استاندارد سازی دادهها از آزمون همبستگی پیرسون استفاده شده است. نتایج این تحقیق نشان دهنده این است که استفاده از فنون مدیریت ریسک بنگاه رابطه معنی دار مثبتی با عملکرد سازمان دارد، همچنین در بررسی فرضیه های فرعی، تنها مدیریت ریسکهای استراتژیک، هیچ گونه رابطه معنی داری با عملکرد سازمان ندارد
حسینی, سید محمدحسین, & سید مطهری, سید مهدی. (1391). بررسی رابطهی استفاده از فنون مدیریت ریسک بنگاههای فعال در صنایع غذایی با نرخ بازده حقوق صاحبان سهام. حسابداری و منافع اجتماعی, 2(3), 119-136. doi: 10.22051/ijar.2013.409
MLA
سید محمدحسین حسینی; سید مهدی سید مطهری. "بررسی رابطهی استفاده از فنون مدیریت ریسک بنگاههای فعال در صنایع غذایی با نرخ بازده حقوق صاحبان سهام", حسابداری و منافع اجتماعی, 2, 3, 1391, 119-136. doi: 10.22051/ijar.2013.409
HARVARD
حسینی, سید محمدحسین, سید مطهری, سید مهدی. (1391). 'بررسی رابطهی استفاده از فنون مدیریت ریسک بنگاههای فعال در صنایع غذایی با نرخ بازده حقوق صاحبان سهام', حسابداری و منافع اجتماعی, 2(3), pp. 119-136. doi: 10.22051/ijar.2013.409
VANCOUVER
حسینی, سید محمدحسین, سید مطهری, سید مهدی. بررسی رابطهی استفاده از فنون مدیریت ریسک بنگاههای فعال در صنایع غذایی با نرخ بازده حقوق صاحبان سهام. حسابداری و منافع اجتماعی, 1391; 2(3): 119-136. doi: 10.22051/ijar.2013.409